امشب در نمايشگاه قرآن؛كتاب «توليد ملي؛ الزامات و مسئوليتها» رونمايي ميشود
آيين رونمايي از كتاب «توليد ملي؛ الزامات و مسئوليتها» امشب 16 مردادماه، با حضور حجتالاسلام و المسلمين مصباحيمقدم، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از شخصيتها و اساتيد، به همت بخش دانشگاهي بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم برگزار ميشود.
بنابر اين گزارش، در اين نشست همچنين دكتر صادقي، عصام العماد (مستبصر مشهور، شيعهشناس و مدرس مجمع جهاني اهل بيت(ع)) و اميني، سرپرست نويسندگان كتاب «توليد ملي؛ الزامات و مسئوليتها» حاضر خواهند بود.
مراسم رونمايي از كتاب «توليد ملي؛ الزامات و مسئوليتها» به همت غرفه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از غرفههاي بخش دانشگاهي بيستمين نمايشگاه قرآن كريم، ساعت 21:30 تا 23 امروز دوشنبه، 16 مردادماه، در سالن بخش اعجاز قرآن نمايشگاه قرآن، واقع در جنب بخش حوزوي نمايشگاه برگزار خواهد شد.
يادآور ميشود، بخش دانشگاهي علاوه بر اين مراسم رونمايي كتاب، امشب دو نشست برگزار ميكند كه «اهل بيت(ع) در قرآن از منظر اعجاز عددي» با حضور حجتالاسلام و المسلمين سيدعبدالله حسيني و «شيوههاي نوين تدبر در قرآن كريم» با حضور حاج اسماعيل كريمي، فرزند كربلايي كاظم ساروقي، عناوين اين نشستها هستند.
علاقهمندان به شركت در اين نشستها ميتوانند در ساعات مذكور به بخش دانشگاهي بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم واقع در طبقه همكف شبستان امام خميني(ره)، جنب راهرو 51 جنوبي مراجعه كنند.
منبع : خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)
نشست «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ملي در نگاه امام و رهبري» امروز يكشنبه 15 مردادماه در بخش توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم برگزار ميشود.
امروز يكشنبه 15 مردادماه، نشست «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ملي در نگاه امام و رهبري» در سالن شماره سه بخش توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم برگزار ميشود.
براساس اين گزارش، بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم، براساس نامگذاري سال 1391 با عنوان توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني و در راستاي فرهنگسازي توليد ملي و فرهنگسازي حمايت از كار و سرمايه ايراني شكل گرفته است.
اين گزارش ميافزايد: اميرحسين مظاهري سخنران نشست «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ملي در نگاه امام و رهبري» است كه عصر امروز از ساعت 21:30 تا 23 در سالن شماره سه بخش توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم برگزار ميشود.
براساس اين گزارش، اين نشست، بخشي از سلسله نشستهايي با موضوع مسائل گوناگون مرتبط با بوميسازي و ايرانيسازي تئوريهاي اقتصادي است كه در بخش توليد ملي مورد بحث و بررسي برگزار ميشود.
منبع : خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)
فراخوان مقاله سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني از سوي معاونت پژوهش مركز مديريت حوزههاي علميه خواهران اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري شبستان، محمود خالقي، معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران گفت: اين فراخوان، جزئي از جشنواره بانوي كرامت، جشنواره دستاوردهاي پژوهشي حوزههاي علميه خواهران به حساب ميآيد.
وي با اشاره به اينكه در سال گذشته در فراخوان مقاله با موضوع جهاد اقتصادي بيش از هزار مقاله از طلاب، اساتيد، كادر و فارغالتحصيلان حوزههاي علميه خواهران به معاونت پژوهش حوزههاي علميه خواهران واصل شد، اظهار اميدواري كرد امسال فراخوان مقاله در ميان طلاب، كادر، اساتيد و فارغالتحصيلان حوزههاي علميه خواهران با استقبال بيشتري همراه شده و اين فراخوان مقاله به عرصهاي پژوهشي براي تلاش علمي محققان بدل شود.
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران با بيان اينكه مقالات ارسالي در اين فراخوان بايد از ساختار علمي برخوردار باشند افزود: مقالات بايد داراي عنوان، مشخصات نويسنده، چكيده، كليدواژه، مقدمه، بدنه اصلي، نتيجه گيري و فهرست منابع باشند.
خالقي ارسال مقاله با موضوع سال را براي معاونان پژوهش واحدهاي آموزشي الزامي دانست و تصريح كرد: ارائه مقاله براي طلاب مشغول به تحصيل، اساتيد و فارغالتحصيلان اختياري است، اما شركت اساتيد، كادر، طلاب و فارغ التحصيلان در اين فراخوان، در ارزيابي عملكرد پژوهشي مدارس علميه و معاونان پژوهشي و كسب امتياز كارنامه پژوهشي مدارس مؤثر خواهد بود.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران وي محورهاي كلي اين فراخوان مقاله را شامل كليات (مباني، مفهوم¬شناسي و...)، قرآن وسيره معصومين(ع)، حوزههاي علميه، ديدگاه انديشمندان، زن و خانواده، سياست و اقتصاد ذكر كرد و افزود: دستهبندي جزئيتر اين موضوعات طي بخشنامهاي به مدارس علميه خواهران اعلام شده است و علاقهمندان به شركت در اين فراخوان ميتوانند براي اطلاع از جزئيات موضوعات اعلام شده به مدارس علميه مراجعه كنند.
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران با اشاره به اينكه معيارهاي داوري آثار در اختيار مدارس عمليه قرار گرفته است، تصريح كرد: محدود بودن موضوع، بديع، روزآمدي و كارآمد بودن، توجه به نيازهاي روز، ساختار مناسب، انسجام مطالب و ارتباط محتوا با موضوع، خلاقيت در زاويه ديد نويسنده، قالب مقاله، محتوا و شفافسازي مدعا و تحليل و بررسي موضوع با قلم نويسنده از جمله اين معيارها به شمار ميرود.