معرفی وبلاگ
سال 91 سال تحقق جهاد اقتصادي در سايه‌ی توليد ملي است. ملتي که با همت ، عزم و آگاهي،درسايه‌ی برنامه‌ريزي‌هاي دلسوزانه مسئولان گام در راه جهادي مقدس نهاده بود، اکنون بر آن است تا با حمايت از تلاشگران عرصه اقتصادي و با سرمايه‌هاي بي بديل انساني و خداداي اين سرزمين، ضمن غلبه بر چالش‌هاي پيش رو در رديف نخستين کشورهاي پيشرفته جهان قرار گيرد
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 48442
تعداد نوشته ها : 21
تعداد نظرات : 1
تولید ملی  حمايت از توليد ملي

Rss
طراح قالب


نشست «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ملي در نگاه امام و رهبري» امروز يكشنبه 15 مردادماه در بخش توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم برگزار مي‌شود.

امروز يكشنبه 15 مردادماه، نشست «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ملي در نگاه امام و رهبري» در سالن شماره سه بخش توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم برگزار مي‌شود.

براساس اين گزارش، بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم، براساس نام‌گذاري سال 1391 با عنوان توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني و در راستاي فرهنگ‌سازي توليد ملي و فرهنگ‌سازي حمايت از كار و سرمايه ايراني شكل گرفته است.

اين گزارش مي‌افزايد: اميرحسين مظاهري سخنران نشست «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ملي در نگاه امام و رهبري» است كه عصر امروز از ساعت 21:30 تا 23 در سالن شماره سه بخش توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم برگزار مي‌شود.

براساس اين گزارش، اين نشست، بخشي از سلسله نشست‌هايي با موضوع مسائل گوناگون مرتبط با بومي‌سازي و ايراني‌سازي تئوري‌هاي اقتصادي است كه در بخش توليد ملي مورد بحث و بررسي برگزار مي‌شود.


منبع : خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)

نخستين توليدكننده در سطح ايران:

۶۰ درصد گلرنگ كشور در اصفهان توليد مي‌شود

خبرگزاري ايمنا: كارشناس مسئول پنبه و دانه‌هاي روغني سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان گفت: ۶۰ درصد گلرنگ كشور در اصفهان توليد مي‌شود.

به گزارش ايمنا بني‌اسدي با اشاره به اين‌كه برداشت گلرنگ از ۲ هزار هكتار از مزارع استان اصفهان آغاز شده است، اظهار داشت: پيش‌بيني مي‌شود امسال ۳ هزار تن گلرنگ به ارزش بيش از ۳۰ ميليارد ريال از مزارع اين استان برداشت شود.
وي از افزايش ۵۰۰ هكتاري سطح زيركشت دانه روغني گلرنگ در سال‌جاري در استان اصفهان خبر داد و افزود: سطح زيركشت گلرنگ در اين استان ۲۰ درصد افزايش يافته است.
كارشناس مسئول پنبه و دانه‌هاي روغني سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان ميانگين برداشت اين محصول در هر هكتار را حدود يك و نيم تن اعلام كرد و بيان داشت: برداشت گلرنگ تا نيمه شهريور در مزارع شهرستان‌هاي اصفهان، اردستان، لنجان، شاهين‌شهر و نائين ادامه دارد.
وي تصريح كرد: دانه گلرنگ ۲۵ تا ۴۵ درصد روغن و ۱۲ تا ۲۴ درصد پروتئين دارد.
بني‌اسدي يادآور شد: روغن گلرنگ در طباخي، تهيه صابون، رنگ و مواد پوشاننده مشابه مصرف مي‌شود.
وي اظهار كرد: كنجاله گلرنگ حدود ۲۳ درصد پروتئين و ۳۵ درصد فيبر دارد و به عنوان نيمه مكمل پروتئين در تغذيه دام و طيور استفاده مي‌شود.
گلرنگ گياهي است با نام علمي Carthamus tinctorius L . از تيره مركبه ( compositae) و با اين‌كه ظاهراً شبيه خار زرد است اما به صورت علف هرز در نمي‌آيد.
اين گياه به صورت بوته‌اي استوار رشد مي‌كند و ميوه گلرنگ همانند ميوه آفتابگردان به صورت فندقه است. دانه از نظر شكلي شبيه يك دانه كوچك آفتابگردان و به رنگ‌هاي سياه، زرد، سفيد يا كرمي با سطح خارجي صاف ديده مي‌شود.
ذخيره روغن در لپه‌ها انجام مي‌شود. وزن هر دانه گلرنگ از ۳۵ تا ۵۰ گرم متغير است.
گلرنگ گياهي بلند روز است، اما گلدهي آن در هواي گرم به ميزان قابل توجهي جلو مي‌افتد. گياهچه‌هاي جوان به سرما مقاومند. اما گياه با انتقال از مرحله رويشي به مرحله زايشي به سرما حساس مي‌گردد.
اين گياه به گرما نيز مقاوم است و در صورت وجود رطوبت كافي در خاك مي‌تواند ماكزيمم حرارت‌هاي حدود ۴۰ درجه سانتيگراد را تحمل كند. به هواي مرطوب به خصوص در دوران گلدهي علاقمند نيست. زيادي رطوبت هوا در اين دوره گلدهي موجب توسعه بيماري‌ها و افت عملكرد مي‌شود.
گياه گلرنگ با داشتن ريشه عميق و توسعه يافتگي به خشكي مقاوم است. اما مقاومت آن به خشكي از جو كمتر مي‌باشد. گلرنگ به آب ايستادگي و كمبود تهويه نيز حساس است. گلرنگ خاك‌هاي عميق، داراي بافت متوسط و اسيديته حدود خنثي را ترجيح مي‌دهد.
گلرنگ به بيماري‌هاي خاكزي حساس بوده و نبايد بيش از يكبار طي چهار سال متوالي در يك قطعه زمين كاشته شود و يا با گياهان حساس به بيماري بوته ميري جاليز در تناوب قرار گيرد.
توليد هر تن دانه گلرنگ موجب خروج ۲۵ تا ۳۰ كيلو ازت، ۷ تا ۱۲ كيلو اكسيد فسفر (p۲o­۵) و ۱۰ تا ۱۵ كيلو اكسيد پتاسيم (K۲o) از خاك مي‌گردد. ميزان كود مصرفي در كشت آبي معمولاً ۵۰ الي ۹۰ كيلوگرم در هكتار ازت خالص و ۴۰ تا ۷۰ كيلوگرم در هكتار اكسيد فسفر است.

[  تيم خبري توليد ملي حمايت ملي ]

فراخوان مقاله سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني از سوي معاونت پژوهش مركز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران اعلام شد.

 

به گزارش خبرگزاري شبستان، محمود خالقي، معاون پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران گفت: اين فراخوان، جزئي از جشنواره بانوي كرامت، جشنواره دستاوردهاي پژوهشي حوزه‌هاي علميه خواهران به حساب مي‌آيد.

وي با اشاره به اينكه در سال گذشته در فراخوان مقاله با موضوع جهاد اقتصادي بيش از هزار مقاله از طلاب، اساتيد، كادر و فارغ‌التحصيلان حوزه‌هاي علميه خواهران به معاونت پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران واصل شد، اظهار اميدواري كرد امسال فراخوان مقاله در ميان طلاب، كادر، اساتيد و فارغ‌التحصيلان حوزه‌هاي علميه خواهران با استقبال بيشتري همراه شده و اين فراخوان مقاله به عرصه‌اي پژوهشي براي تلاش علمي محققان بدل شود.

معاون پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران با بيان اينكه مقالات ارسالي در اين فراخوان بايد از ساختار علمي برخوردار باشند افزود: مقالات بايد داراي عنوان، مشخصات نويسنده، چكيده، كليدواژه، مقدمه، بدنه اصلي، نتيجه گيري و فهرست منابع باشند.

خالقي ارسال مقاله با موضوع سال را براي معاونان پژوهش واحدهاي آموزشي الزامي دانست و تصريح كرد: ارائه مقاله براي طلاب مشغول به تحصيل، اساتيد و فارغ‌التحصيلان اختياري است، اما شركت اساتيد، كادر، طلاب و فارغ التحصيلان در اين فراخوان، در ارزيابي عملكرد پژوهشي مدارس علميه و معاونان پژوهشي و كسب امتياز كارنامه پژوهشي مدارس مؤثر خواهد بود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران وي محورهاي كلي اين فراخوان مقاله را شامل كليات (مباني، مفهوم¬شناسي و...)، قرآن وسيره معصومين(ع)، حوزه‌هاي علميه، ديدگاه انديشمندان، زن و خانواده، سياست و اقتصاد ذكر كرد و افزود: دسته‌بندي جزئي‌تر اين موضوعات طي بخشنامه‌اي به مدارس علميه خواهران اعلام شده است و علاقه‌مندان به شركت در اين فراخوان مي‌توانند براي اطلاع از جزئيات موضوعات اعلام شده به مدارس علميه مراجعه كنند.

معاون پژوهش حوزه‌هاي علميه خواهران با اشاره به اينكه معيارهاي داوري آثار در اختيار مدارس عمليه قرار گرفته است، تصريح كرد: محدود بودن موضوع، بديع، روزآمدي و كارآمد بودن، توجه به نيازهاي روز، ساختار مناسب،‌ انسجام مطالب و ارتباط محتوا با موضوع، خلاقيت در زاويه ديد نويسنده، قالب مقاله، محتوا و شفاف‌سازي مدعا و تحليل و بررسي موضوع با قلم نويسنده از جمله اين معيارها به شمار مي‌رود.

معاون پرورشي و فرهنگي وزير آموزش و پرورش از تدوين و ابلاغ 31 سياست و راهكار فرهنگي براي تحقق اهداف شعار توليد ملي حمايت از كار و سرمايه ايراني به ادارات كل اين وزارتخانه در كشور خبر داد.
حسين هژبري در مصاحبه با خبرنگار ما با اشاره به نقش خطير دستگاه تعليم و تربيت در تحقق اهداف شعار امسال، استفاده از كالاها و فن آوري هاي داخلي در طراحي ها و تجهيزات مراكز پرورشي به ويژه مدارس قرآن ، اردوگاه ها وكانون هاي فرهنگي تربيتي و قدرداني از دانش آموزان نان آور خانواده با هدف بها دادن به كار و توليد را از اين راهكارها برشمرد.
وي گفت: مقرر شده است دستور كار يكي از جلسات شوراي آموزش و پرورش استان ها و شهرستان ها به بررسي موضوع نظارت بر علائم ، نشانه ها و تصاوير البسه ، لوازم التحرير و كالاهاي مشابه اختصاص يابد تا از توليدات منقش به نقوش اسلامي ايراني حمايت و از ورود هرگونه البسه، لوازم التحرير و كالاهاي داراي نقوش ، تصاوير و مفاهيم بيگانه و غربي جلوگيري شود.
هژبري ، اجراي نظام نوين هدايت تحصيلي و شغلي دانش آموزان با تكيه بر توسعه و ترويج رشته هاي فني وحرفه اي وكارودانش و ترويج شعار آموزش حداقل يك مهارت و حرفه به دانش آموزان در دوران تحصيل در مدرسه را از ديگر راهكارهاي ابلاغ شده براي تحقق شعار حمايت از توليد ملي برشمرد.
وي ، حضور دانش آموزان در كارگاه ها وكارخانجات توليدي محصولات داخلي ، استفاده از شعار سال به عنوان محور مسابقات فرهنگي و هنري دانش آموزان و فرهنگيان و هدايت سازمان هاي ذيربط براي تكريم توليد كنندگان برتر وسايل كمك آموزشي ولوازم التحرير داخلي را از ديگر راهكارها بيان كرد.
معاون وزير آموزش و پرورش گفت : در اين سياست ها مقرر شده است براي ديدن دانش آموزان از نمايشگاه هاي عرضه وتوزيع لوازم التحرير ايراني با كيفيت ، برنامه ريزي شود و فعاليت هاي مرتبط با تربيت اقتصادي و زيستي دانش آموزان به ويژه در تعاوني هاي آموزشگاهي تقويت شود.
هژبري ، تامين هداياي دانش آموزان و فرهنگيان از محصولات صرفاً ايراني ، تهيه اطلس مشاغل بومي ايراني و برپايي نمايشگاه هاي شغلي به شكل منطقه اي و استاني ، توليد سرود همگاني دانش آموزي با موضوع شعار سال و انتخاب برترين ها را در همه استان ها از ديگر راهكارهاي فرهنگي قابل اجرا در مدارس براي تحقق شعار امسال برشمرد.
وي ، هدايت تشكل هاي دانش آموزي براي ترويج فرهنگ توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني ، چهره سازي و ارايه الگوهاي برتر از ميان سرمايه گذاران مولد و اشتغالزاي موفق و معرفي مفاخر و دانشمندان به ويژه از رده هاي سني نوجوان و جوان به عنوان سرمايه هاي بزرگ انساني كشور را از ديگر راهكارها بيان كرد.
هژبري ، تبليغ وترويج ضرب المثل ها و داستانك هاي حاوي كليد واژه هاي مرتبط با موضوع سال در ميان دانش آموزان برنامه ريزي براي اجراي ويژه برنامه هايي با موضوع كار و سرمايه ايراني در مراسم آغازين مدارس ، استفاده از ظرفيت هاي شغلي مرتبط با اوليا دربهسازي و زيباسازي مدارس با هدف ترويج شيوه هاي هنر اسلامي ايراني و جلوگيري از ترويج شيوه هاي بيگانه را از ديگر راهكار برشمرد.
معاون پرورشي و فرهنگي وزير آموزش و پرورش گفت : برپايي جشنواره هايي مانند جشنواره غذاي ايراني در مقابل فست فودها و تشويق دانش آموزان به پخت غذاي ايراني با كمك اوليايشان از ديگر راهكارهاي فرهنگي موثر در تحقق اهداف شعار امسال است.
وي ، تشويق مدارس فعال و نوآور در فرهنگ سازي براي تحقق شعار سال ، برپايي سلسله نشست هاي كارشناسي جذاب با موضوعات مرتبط در قالب گفتگو ،‌نقد و مناظره ، برگزاري مراسم و ويژه برنامه هاي موضوعي با استفاده از هنرهاي نمايشي و سرود و برگزاري مسابقه با عنوان ؟k برترين كالاهاي ايراني و توليد كنندگان موفق ايراني ؟k را از ديگر برنامه ها و سياست هاي ابلاغي برشمرد.
هژبري ، برگزاري مسابقه توليد شعار هاي كوتاه با موضوع شعار سال ، برپايي آيين قدرداني از خير يا خيران مدارس براي معرفي و شناسايي خيران مدرسه ساز و مدرسه دار به ويژه در زنگ بازگشايي مدارس را از ديگر برنامه ها اعلام كرد.
وي تبيين احكام شرعي در موضوع كار ، كارگر ، خريد و فروش و حدود شرعي آن در نمازهاي جماعت مدارس ، اصلاح و ارتقاي نگرش به كار و تبيين ثمرات ارزشمند دنيوي و اخروي آن از منظر تعاليم اسلامي ، نشر و تبليغ آيات و روايات مرتبط با شعار سال و بيان مواضع علما ، مفاخر و شخصت هاي بنام اسلامي و ايراني دراين باره ، برگزاري نمايشگاه و فروشگاه محصولات وتوليدات هنرستان هاي فني و حرفه اي وكار و دانش و ترويج شعار ؟k خريد هدفمند ؟k در مدارس براي ؟k افزايش سرمايه ملي ؟k را از ديگر سياست ها و برنامه ها برشمرد.
معاون وزير آموزش و پرورش گفت : مقرر شده است كميته بررسي و تدوين راهكارهاي عملي تحقق شعار سال در استان ها ايجاد وگزارش 6 ماهه اقدامات آن به اين وزارتخانه اعلام شود.
سياست ها و راهكارهاي فرهنگي تحقق شعار ؟ توليد ملي ، حمايت ازكار و سرمايه ايراني ؟k با امضاي وزير آموزش و پرورش به استان ها ابلاغ شد.



شركت تارا مشاور در سال 1368 تاسيس و فعاليت خود را در زمينه فروش PC كامپيوترهاي شخصي و قطعات كامپيوتري آغاز نمود. از سال 1372 مونتاژ كامپيوترهاي شخصي، توليد كي برد و مادربرد بصورت CKD در تارا آغاز شد و بدين ترتيب اولين اقدامات توليدي دراين مجموعه شكل گرفت. پس از سه سال تحقيق در مورد توليد و بازتوليد كارتريج چاپگر در كشورهاي پيشرفته صنعتي نهايتاً در اواخر سال 1379 ، جديدترين ماشين هاي توليد و بازتوليد اتوماتيك كارتريجهاي جوهرافشان و ليزري در تارا نصب و راه اندازي و اولين محصولات آن در اواسط سال 1380 وارد بازار گرديد.
 
از همان سال شركت تارا به عنوان اولين و مجهزترين مركز بازتوليد كارتريج با مجوز رسمي وزارت صنايع و معادن فعاليت خود را در زمينه بازتوليد كارتريج هاي HPادامه داد.
 از سال 2005ميلادي ، برخي از كشورهاي آسيايي شروع به توليد بدنه برخي از مدل هاي كارتريج ليزري نمودند، شركت تارا نيز از آغاز سال 1387 ، بدنه نوي كارتريج را بصورت قطعات منفصله وارد نموده و اقدام به توليد كارتريج با بدنه نو ، در برخي مدل ها نمود. در حال حاضر اين شركت محصولات توليــــــــدي و بازتوليدي خود را با كيفيت استاندارد و نيز گارانتي معتبر ، با قيمتي كاملا مناسب در اختيار مصرف كنند گان محترم قرار مي دهد.
 لازم به ذكر است اكثر مشتريان محصولات تارا ، شركت ها ، موسسات و ارگان هاي دولتي مي باشند.
   

مزاياي استفاده از كارتريجهاي تارا:
 
 1- كيفيت عالي و مشابه با كارتريج اصلي (اورجينال HP)
 2- تفاوت قيمت 30 تا 50 درصد نسبت به كارتريج اورجينال
 3- ارائه گارانتي تا پايان دوره مصرف و پشتيباني كامل محصولات توسط اين شركت
4- بسته بندي ويژه با مارك شركت تارا و كاملا متمايز با كارتريجهايHP
 5- تعداد صفحات چاپ ، نوار پلمپ كارتريج و چيپ شماره انداز كاملا مشابه با نوع اصلي
 
همچنين اين شركت ، از آغاز سال 1386 ، با استفاده از دست آوردها و امكانات جديد ، اقدام به بازتوليد محصولات جديد خود ، كه شامل انواع كارتريج هاي ليزري رنگي مي باشد ، نموده و اين كارتريج ها را با كيفيت عالي ومناسب در اختيار مصرف كنندگان خود قرار مي دهد.
 
 بكرات مشاهده شده ، كارتريجهاي شارژ شده كه فاقد كيفيت مطلوب نيز ميباشد بصورت كاملا ماهرانه در بسته بندي HP بدست مصرف كننده رسيده و بعد از باز نمودن بسته بندي است كه مصرف كننده متوجه تقلبي بودن كالاي خريداري شده ميگردد.در اين عرصه ، شركت تارا نسبت به عرضه كارتريج هاي مورد مصرف با كيفيت عا لي و بسته بندي ممتاز خود اقدام نموده تا نياز مشتريان محترم را تامين نمايد. 

 

سيستم خدمات پس از فروش شركت تارا بصورت on callآماده ارائه سرويس به خريداران محترم ميباشد .
 
 شركت تارا مشاور كارتريج‌هاي جوهر افشان توليدي خود را تحت شرايط زير ضمانت مي‌نمايد:
 الف ـ موارد زير شامل ضمانت مي‌شود:
 1 ـ در مواردي كه تعدادي از نازل هاي كارتريج گرفته و كيفيت چاپ مناسب نباشد.
 2 ـ در صورتيكه رنگهاي مختلف مخلوط گرديده و چاپ كيفيت مناسب نداشته باشد.
 3 ـ در شروع استفاده از كارتريج، اشكال الكترونيكي مشاهده شود.
 
 ب- موارد زير شامل ضمانت نمي‌شود:
 1 ـ آسيب فيزيكي به مدار الكترونيكي و نازلها به هر دليل
 2ـ گرفتگي نازل‌هاي كارتريج بر اثر عدم سرويس به موقع چاپگر (كثيف بودن قسمت پارك كارتريج).
 3 ـ هر گونه دستكاري كاربر بر روي كارتريج كه منجر به آسيب گردد.
 4 ـ اتمام يكي از رنگها در كارتريج‌.هاي رنگي (بايد توجه داشت كه مصرف سه رنگ دركارتريج‌هاي رنگي هميشه بصورت يكسان نمي‌باشد. بنابراين اتمام يك رنگ به منزله‌ي خالي شدن كارتريج تلقي مي‌شود).
 5 ـ مخلوط شدن رنگ بخاطر قرار گرفتن نازلها درجوهرهاي باقيمانده در قسمت پارك كارتريج‌ها و يا تيغه مخصوص پاك كردن نازلها در چاپگر (سرويس به موقع چاپگر و تميز نمودن قسمت پارك كارتريجها از اينگونه آسيب‌ها جلوگيري مي‌نمايد).
 6 ـ انقضاء تاريخ اعتبار كارتريج از زمان توليد (يكسال)
 7- نگهداري در انبار بيش از 100 روز
 8- اقدام به شارژ دستي
 
 شركت تارا مشاور كارتريج هاي ليزري توليدي خود را تحت شرايط زير ضمانت مي نمايد:
 
 الف - موارد زير شامل ضمانت مي شود:
 1 ـ تونرريزي غير عادي كارتريج (بايد توجه داشت كه در هنگام نصب و يا خروج كارتريج از چاپگر مقداركمي تونر از كارتريج درون چاپگر ريخته مي‌شود كه پس از اولين صفحه چاپ، پاك و برطرف مي‌شود).
 2 ـ چنانچه عليرغم وجود تونر، امكان چاپ فراهم نباشد.
 3 ـ هرگاه از ابتداي نصب كارتريج Opc Drum خط افتادگي و يا نقطه داشته باشد.
 5 ـ چاپ كم رنگ
 
 ب - موارد زير شامل ضمانت نمي‌شود:
 1 ـ وارد شدن هر گونه صدمه فيزيكي بر اثر افتادن و يا ضرب ديدگي.
 2 ـ استفاده از كاغذهاي نامرغوب.
 3 ـ هر گونه دستكاري، بازنمودن و......... توسط كاربر.
 4 ـ مخدوش شدن و يا كنده شدن برچسب گارانتي.
 5 ـ اقدام به شارژ دستي و ريختن تونرهاي متفرقه به داخل كارتريج تارا.
 6 ـ چنانچه كارتريج در معرض تابش نور خورشيد قرارداده شود. ( بايد توجه داشت كه Opc Drum به شدت در مقابل نور حساس بوده و آسيب هاي جبران ناپذيري بر اثر تابش نور شديد در اين قطعه بوجود مي آيد).
 7 ـ در مواردي كه بر اثر برخورد جسم سخت همراه كاغذ مانند سوزن و... بر روي Opc Drum و ساير قطعات كارتريج خراش و آسيب وارد شود.
 8 ـ انقضاء تاريخ اعتبار كارتريج از زمان توليد (سه سال).
 9- نگهداري در انبار بيش از زمان يكسال
 
 نحوه عملكرد واحد خدمات شركت تارا
شركت تارا مشاور كليه محصولات خود را تا پايان مصرف ضمانت كرده و در صورت نياز به خدمات ، پس از تماس تلفني و يا ارسال از طريق پيك باد پا (با هزينه شركت تارا) واحد خدمات، اقدام به رفع عيوب موجود نموده و يا در صورت تشخيص ،كارتريج مورد نظر را دراسرع وقت براي خريداران تعويض نموده و سريعا جهت مشتري ارسال خواهد نمود.
 

 ايمني پرينتر هاي خود را به ما بسپاريد
نمايندگيها

ماشينهاي اداري سپنتا شهر : تهران
آدرس :خ كريمخان خ خردمند جنوبي بعد از آذرشهر پلاك 32 واحد44 ايميل :
تلفن : 88344559 - 023   نمابر :  
مركز فناوري انديشه برتر(آپيران) شهر : ساري
آدرس :بلوار امير مازندراني، نبش كوچه نور، مجتمع سينا، طبقه 3 واحد 15 ايميل :
تلفن : 01512291200   نمابر :  
شركت انديشه نگار غرب شهر : كرمانشاه
آدرس :ميدان مصدق ، پاساژ ارگ، طبقه 5 واحد 5 ايميل :
تلفن : 08317299436   نمابر :  
دفتر فني مادپرينتر شهر : همدان
آدرس :خيابان ميرزازاده عشقي،روبروي بورس، ساختمان آلفا، واحد 1 ايميل :
تلفن : 08118354545   نمابر :  
شركت هوش افزار شهر : اردبيل
آدرس :خيابان ملت، روبروي مسجد سليمان، پلاك 6 ايميل :
تلفن : 04512232902 - ????? 3   نمابر :  
مركز ماشينهاي اداري حسن پور شهر : مشهد
آدرس :بلوار سجادي پلاك 36 ايميل :
تلفن : 05112225044   نمابر :  
شركت همگامان فروش كارنگ شهر : بيرجند
آدرس :خيابان مدرس، بين مدرس 3و4 ايميل :
تلفن : 05612225031   نمابر :  
شركت رايان تك شهر : سنندج
آدرس :بلوار سيد قطب ايميل :
تلفن : 08713230003   نمابر :  
شركت ريزكاران شهر : تبريز
آدرس :چهارراه منصور،به شمت خيابان حافظ، نرسيده به خيابان حافظ و باغ شمال پلاك 70 ايميل :
تلفن : 04113362988   نمابر :  
فروشگاه جهان چاپگر شهر : رشت
آدرس :خيابان لاكاني ، جنب بانك تجارت ايميل :
تلفن : 01312228582   نمابر :  
فروشگاه عصرنوين شهر : بوشهر
آدرس :خيابان شهدا، پاساژ آزاداگان، روبروي دبيرستان نواب صفوي ايميل :
تلفن : 07712530526   نمابر :  
آستياگ رايانه شهر : قائمشهر
آدرس :خيايان ساري، پاساژ هادي، طبقه سوم ايميل :
تلفن : 01232222559   نمابر :  
شركت دريچه قشم شهر : قشم
آدرس :قشم – جنب مسجد ايمان ايميل :
تلفن : 07635226224   نمابر :  
ماشينهاي اداري مادايرنا شهر : اروميه
آدرس :امام حسين (ع) اول خيابان حب النقي – جنب پاركينگ گل دوستي ايميل :
تلفن : 2220998-0441   نمابر :  
فروشگاه عصر انديشه شهر : جيرفت
آدرس : ايميل :
تلفن : 2415424-0348   نمابر :  
شركت سينا پردازش شهر : زنجان
آدرس : ايميل :
تلفن : 4261031-0241   نمابر :  
شركت ايده‌ آل سيستم شهر : كاشان
آدرس :خيابان ميرعماد، مقابل بانك مسكن ايميل :
تلفن : 4452132-0361   نمابر :  
فروشگاه نماي هفتم شهر : شيراز
آدرس :خيابان ارديبهشت ، برج الكترونيك، طبقه چهارم ايميل :
تلفن : 2346970-0711   نمابر :  
شركت رايانه پرداز شهر : اصفهان
آدرس :خيابان وحيد، حد فاصل چهارراه رودكي و ميدان ارتش ، مجتمع اداري بهشت ، طبقه 3 ، واحد 10 ايميل :
تلفن : 7866847-0311   نمابر :  
توليدي تميشه شهر : اهواز
آدرس : ايميل :
تلفن : 2218946 0611   نمابر :  
شركت پويا سيستم شهر : آبادان
آدرس : ايميل :
تلفن : 2224477 0631   نمابر :  
مركز كامپيوتر امين شهر : ملاير
آدرس :خيابان خيام - پاساژ فردوسي-ط2 مركز كامپيوتر امين - آقاي چهار محالي ايميل :
تلفن : 2252181-0851   نمابر : 2245379-0851  
مركز ماشينهاي اداري سبحان شهر : قم
آدرس :فلكه صفائيه-ابتداي خ فاطمي-نبش پاساژ طوبي-پ1 ايميل :
تلفن : 7748763-0251   نمابر :7748759-0251  

در عصر مشروطه زماني كه انگليسي‌ها در حال قبضه اقتصاد ايران بودند، سيزده تن از علماي اصفهان عهدنامه‌اي امضا كردند كه در بخشهايي از آن آمده است:

اين خدام شريعت مطهره با همراهي جناب ركن الملك، متعهد و ملتزم شرعي شده‌ايم كه:

اولاًـ قبالجات و احكام شرعيه از شنبه به بعد روي كاغذ ايراني بدون آهار نوشته شود. اگر بر كاغذهاي ديگر بنويسند، مهر ننموده و اعتراف نمي‌نويسيم.

ثانياًـ كفن اموات اگر غير از كرباس و پارچه اردستاني يا ديگر پارچه‌هاي غيرايراني باشد، متعهد شده‌ايم بر آن ميت، ما نماز نخوانيم.

ثالثاًـ حرام نمي‌دانيم لباسهاي غير ايراني را، اما ما ملتزم شده‌ايم حتي‌المقدور بعد از اين تاريخ لباس خود را از منسوج ايراني بنماييم.

نبايد اول سال را با نااميدي شروع كرد، ولي نگراني را نمي شود پنهان كرد. رهبر دور انديش انقلاب چند سالي است كه شعار اصلي كشور را در شروع سال جديد در حوزه اقتصاد انتخاب مي كنند همت و تلاش مضاعف،اصلاح الگوي مصرف و جهاد اقتصادي كه به صورت كلان مطرح شد و البته جاي تاسف دارد كه مسئولين كشور آن طور كه بايد به آن بها ندادند. نه اينكه كاري نشده است، بلكه وقتي شعاري به عنوان جهت گيري يك ساله ي كشور، آن هم از سوي رهبري جامعه انتخاب مي شود، مسلما بنا بر نياز روز و جدي كشور و بر مبناي وجود يك تهديد و يا يك فرصت بالقوه انتخاب شده است، پس بايد در همان سطح هم تمامي فعاليت هاي كلان دستگاه هاي اجرايي كشور به سمت آن حركت كنند، نه اينكه با چاپ چند كتاب و برگزاري چند همايش كه بيلان كاري را پر مي كند و بودجه كشور را تلف! ، به زعم خود اداي دين كرده باشند.

سال ۱۳۹۱ از جهتي متفاوت با نام گذاري سال هاي گذشته است، به اين معنا كه نام گذاري هاي سالهاي گذشته كلان بود و چندان قابل ارزيابي كمي در پايان سال نبود، رهبر انقلاب بعد از آنكه اهداف سال هاي گذشته را در فضاي فرهنگ اقتصاد تعيين كردند، يعني ترويج نگاه جهادگونه به فعاليت هاي اقتصادي، سال جديد را با تعيين اهداف جزيي تر، به شكلي وارد فاز اهداف عملياتي شدند. سال حمايت از توليد ملي، نيروري كار و سرمايه گذار ، با تعيين سه وظيفه براي دولت(به معناي مجموع سه قوه)، دست اندركاران توليد و مردم.

سه حلقه اي كه نحوه تعامل آنها بر روي هم تاثير مستقيم دارد و نتيجه نهايي اش وابسته است به اين تعامل. يعني هر چقدر هم كه مردم را تشويق به خريد كالاي داخلي كنيم، ولي كيفيت توليد كالاي داخلي پايين باشد، عملا رغبتي از سمت مردم به كالاي توليد داخلي نخواهد بود. اگر هم توليد كننده ي ما هم همتي كند براي توليد كالاي با كيفيت ولي اگر دولت و سيستم بانكي كشور، خدمات پولي و مالي ندهد و يا قوانين اقتصادي فضاي كسب و كار را سخت كند و يا مردم نسبت به كالاي داخلي بي رغبت باشند باز هم نتيجه منفي خواهد بود. بر همين منوال فقط وجود يك دولت فعال نمي تواند نتيجه بخش باشد. بايد تمامي ارتباطات اين سه حلقه با هم اصلاح شده و در راستاي افزايش توليد ملي بهبود پيدا كند. 

توليد حتي اگر گران هم در بيايد ولي با خود اشتغال داخلي را به همراه دارد، اشتغال در بعد ايجابي يعني افزايش رفاه فردي و اجتماعي و در بعد سلبي يعني كاهش تمام آسيب هاي اخلاقي و امنيتي كه از قِبَل آن به وجود مي آيد.
آنچه در ادامه مي آيد گوشه اي از وظايف اين سه حلقه است كه البته كامل نيست نياز به كارهاي پژوهشي و تحقيقاتي دارد ولي براي آنكه مسير حركتمان روشن شود مرورش خالي از لطف نيست:
دولت:
ثبات در تصميم گيري ها و قوانين يكي از اصلي ترين مولفه هاي بهبود فضاي كسب و كار است. اگر سرمايه گذار و توليد كننده نتوانند نتيجه ي سرمايه گذاري خود را پيش بيني كند هيچ گاه در اين مسير قدم نمي گذارد. بعد از ثبات قوانين و شرايط محيطي كه باعث افزايش ريسك سرمايه گذاري مي شود ، قوانين ترغيبي و كاهش بروكراسي اداري و تامين سهل سرمايه براي توليد كننده از طريق سيستم بانكي از ديگر مولفه هايي است كه مي تواند توليد را ترغيب و تقويت كند. متاسفانه در شش ماه پاياني سال ۹۰ كه قرار بود سال جهاد اقتصادي باشد، بيشتر از آنكه توليد كنندگان رغبتي براي توليد داشته باشند، به حسرت به دلال هايي مي نگريستند كه بدون هيچ مشقتي كه توليد كننده ها با آن سر و كار دارند اعم از اداره ماليات و بيمه و حقوق نيروي كار و ... به درآمدهاي نجومي رسيدند آن هم از طريق دلالي سكه ، طلا و دلار .

نكته ي ديگر در مورد نقش دولت آن است كه بحث واردات بايد به صورت جدي ساماندهي شود، اين به معناي بسته شدن كامل مرزها نيست بلكه بايد تعرفه ها و نرخ ارز به شكلي ساماندهي شود كه توليد كننده ي داخلي بتواند در رقابتي منطقي با كالاي بيگانه، كيفيت خود را افزايش دهد و البته نبايد فراموش كرد كه اگر بعد نظارتي دولت قوي باشد مي توان از طريق وضع قوانين كيفيتي هم به اين مهم دست پيدا كرد و به شكلي سخت گيرانه تر جلوي ورود كالاي خارجي را گرفت.

مجموع قوانين تجاري و مالياتي بايد به شكلي باشد كه مردم را به سمت كار توليدي تشويق كند و كار هاي دلالي و واردات كالاهاي مصرفي سخت ترين و پرهزينه ترين فعاليت ها شود.

نكته ي ديگر در راستاي سياست هاي اصل ۴۴ است، اينكه دولت به جاي آنكه رقيب بخش خصوصي در توليد باشد بايد يار و مددكار باشد. سود و زيان واقعي شركت هاي توليدي زماني مشخص مي شود كه اين عرصه كاملا در دست بخش خصوصي باشد، آنگاه كه يك شركت خصوصي رقباي خود را در شرايط برابر ارزيابي مي كند اميد به فعاليت و رقابت دارد نه آن زمان كه رقيب خود را شركتي دولتي ببيند !

توليد كننده و سرمايه گذار با افزايش تحريم هاي خارجي گرچه تهديدات افزايش پيدا كرده است ولي به نوعي بهترين فرصت براي توليد كنندگان و سرمايه گذاران داخلي است كه با بررسي كالاهايي كه تا به امروز به سمت توليد آن در داخل نرفته بوديم، روند خودكفايي را در عرصه صنعت به صورت جدي تر پيگيري كنيم. 

گرچه توليد به شدت تحت تاثير تصميمات دولت است ولي مهمترين نكته در مورد توليد كنندگان اين است كه عشق به كشور و سربلندي آن مي تواند گره گشاي بسياري از مشكلات باشد. چرا بايد بعضي از صنعت گران و توليد كنندگان ما با طمع در سود بيشتر خود به جاي توليد كالا تبديل به وارد كننده شده اند؟ وجود تعهد در توليد كننده و سرمايه گذار ما باعث مي شود كه در سخت ترين شرايط نگاهش به عرصه اقتصاد ملي، نگاهي ارزشي و جهادگرانه باشد، نگاهي كه در ميان دانشمندان هسته اي كشور به درستي جواب داده است و شاهد پيشرفت هاي هسته اي در سال هاي گذشته بوده ايم.

مردم
آنچه بر عهده مردم است بيشتر فرهنگ سازي و نهادينه كردن آن است. امري كه هم بر دوش دولت و سازمان و نهاد مختلف فرهنگي است و مهم تر از آن بر عهده سازمان هاي مردم نهاد، حوزه هاي علميه و دانشگاه هاست.

اول آنكه بايد توليد ثروت حلال به عنوان يك ارزش در جامعه نهادينه شود و دركنار آن توليد ثروت هاي كاذب از طريق دلالي به امري مذوم در ميان آحاد جامعه مبدل شود. دوم آنكه بايد مصرف كالاي داخلي تبديل به ارزش شود. يعني فرزندمان ما بايد به پوشيدن لباسي با پارچه وطني و دوخت ايضا وطني افتخار كنند. اين امري است كه تلاش جمعي مردم را مي طلبد. دانش آموزي كه امروز به لباس وطني خود افتخار مي كند فردا همه ي تلاشش را در دانشگاه انجام مي دهد كه سوار هواپيمايي شود كه وطني باشد و بر ماشيني سوار شود كه چنين باشد. 

اين مورد امري است كه نياز به تصميم دولت ندارد. بايد انقلابي فرهنگي در ميان مردم و توسط مردم و نخبگان ديني و فرهنگي به وجود آيد براي ارزش بخشيدن به كالاي ايراني. مصرف كالاي وطني امري است كه مدعيان ناسيوناليتي و وطن پرستي و ملي گرايي اگر خالص باشند هم قبول دارند چه رسد به ايرانيان مسلماني كه فرهنگ و دين اشان نيز چنين مي خواهد.

شكي در اينكه ما مي توانيم نيست فقط اراده اي مي خواهد آهنين كه كشوري بسازيم چون سرو سربلند و چون كوه مستحكم تا دشمنان بدانند اين سرو سربلند در برابر تبرها، كمر خم نخواهد كرد.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي گيلان:
توليدات روستاها صنعت و مدار توليد ملي را فعال مي‌كند

مسئول سازمان بسيج دانشجويي گيلان گفت: در كشوري كه روستا توليد كننده باشد، صنعت و مدار توليد ملي فعال است.

 

غلامرضا ملك عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در رشت، رويكرد اصلي در اجراي اردوهاي هجرت را يك اثر فرهنگي دانست و گفت: جهاد يك امر فرهنگي و ديني است و اردوهاي جهادي نيز يك حركت فرهنگي هستند و هر عملي كه در طول اين دوره ها انجام مي شود، فرهنگي است.
 
وي لزوم برگزاري اردوهاي جهادي را فرصتي براي خود سازي، ارتقاي اعتماد به نفس و خودباوري و اتكال به خدا براي دانشجويان، ايجاد اميد در روستا، ارتقاي مشاركت مردمي در آباداني، ايجاد رابطه عاطفي بين روستاييان و دانشجويان، شناخت ارزش هاي اصيل اسلامي، انتقال لايه هاي پنهان مشكلات روستاييان و مناطق محروم و حضور تاثيرگذار و تصميم ساز مسئولان در آن مناطق و فرصتي بزرگ براي انجام كارهاي عميق و تاثيرگذار فرهنگي، علمي و آموزشي در روستاها به دليل ايجاد رابطه معنوي و عاطفي بين دانشجويان و دانش آموزان و خردسالان روستاها برشمرد.
 
مسئول سازمان بسيج دانشجويي گيلان كار جهادي در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني را بسيار مهم دانست و گفت: حضور دانشجويان جهادي و آموزش هاي فراگير روستاييان از جمله آموزش در عرصه كشاورزي و دامپروري و خدمات ارزنده بي مزد و منت دانشجويان به اين عرصه، آموزش صنايع دستي و مشاغل جانبي، حل برخي مشكلات زيربنايي روستاييان از جمله مقوله آب شرب و كشاورزي در قالب مطالبه گري دانشجويي و خدمات جهادي زمينه ساز پويايي روستا و ارتقاي توليد مي شود.
 
ملك عليپور گفت: كشوري كه در آن روستا توليد كننده باشد صنعت و مدار توليد ملي فعال است ؛ از طرفي فرصت حضور دانشجويان جهادي در روستاها فرصت خودباوري و اعتماد به نفس براي رشد و بالندگي است و اگر ما دانشجوي جوان را سرمايه عظيم و مهم ايراني بدانيم، اردوي جهادي خود حمايت از كار و سرمايه ايراني است.
 
وي تصريح كرد: كارجهادي در همه عصرها و دوره ها نياز است؛ اما به طور خاص انقلاب اسلامي ايران در پيچ تاريخي خاصي قرار دارد كه اين فرصت تاريخي نه فقط انقلاب اسلامي ايران، بلكه ايران اسلامي و جهان اسلام را در صورت موفقيت به سمت فلاح و سعادت پايدار پيش خواهد برد.
 
مسئول سازمان بسيج دانشجويي گيلان خاطرنشان كرد: خلق روحيه انقلابي و جهادي در مديران و كارشناسان آينده (دانشجويان) القاي روحيه مديريت جهادي و اداري در بدنه مديريتي امروز، ايجاد نشاط، اميدواري در روستاييان و پشتيبانان اصلي انقلاب (محرومان) و كاهش فاصله مردم، حكومت و حاكميت، رمز عبور موفق از مرحله تاريخي است؛ بنابراين اردوهاي جهادي يك ضرورت اجتناب ناپذيراست.
 
ملك عليپور ورود رسانه ملي، استاني و محلي در پوشش خبري اردوها، همت مسئولان ادارات و نهادها و دانشگاه ها در حمايت همه جانبه از دانشجويان جهادي و شكل گيري جهاد اداري در كنار اردوهاي جهادي و مشاركت بيشتر دانشجويان در اردوهاي جهادي را راهكارهاي مناسبي براي ارتقاي سطح اردوها عنوان كرد.


 به گزارش روابط عمومي اداره كل استاندارد استان اصفهان ، مهندس صالح زاده در حاشيه مراسم امضاي تفاهم نامه همكاري بين اين اداره كل و خانه صنعت و معدن استان اصفهان ، طي گفتگويي با متوليان انجمن ها و صنوف مختلف توليد استان ، به سئوالات آنان پاسخ گفت .

 

مدير كل استاندارد استان اصفهان ضمن پر اهميت خواندن انعقاد تفاهم نامه بين اين دو دستگاه ، آنرا آغازگر فصل جديدي از همكاري هاي مثبت و موثر بخش دولتي و خصوصي برشمرد و گفت : در راستاي عملياتي كردن تصميمات و تفاهمات صورت گرفته ، از اين پس بخش خصوصي به توليت خانه صنعت و معدن استان ميتواند در امور تدوين و استاندارد سازي كالا و خدمات ، اداره كل استاندارد استان اصفهان را ياري نمايد و مهم تر اينكه در حوزه امور نظارتي نيز نقش بسزايي را ايفا نمايد . مهندس صالح زاده تحقيق و استفاده از توان علمي اساتيد و مراكز دانشگاهي را لازمه تدوين استانداردها برشمرد و به همين منظور دانشگاه هاي متعدد استان و اساتيد صاحب نظر و علاقمند را به همكاري و تعامل بيشتر با اداره كل استاندارد استان اصفهان فراخواند .

 

وي بخش خصوصي را بازوي توانمند و مستعد استاندارد دانست و گفت : با اجرايي شدن مندرجات اين تفاهم نامه ما بعنوان نماينده دولت در امر كيفيت و استاندارد سازي محصولات و خدمات مي توانيم نظارت عاليه خود را گسترش داده و بخش خصوصي نيز ضمن كار آفريني قابل توجه ، با اشراف و دقت نظر در زمينه هاي مختلف حوزه ي وظايف استاندارد فعاليت نمايد .

مهندس صالح زاده در بخش ديگري از سخنان خود عدم تامين مناسب زير ساختهاي اداري و مالي لازم و نيز عدم تدوين استاندارد برخي از اقلام داخلي صنعتي كه پس از ابلاغ قانون ارتقاي كيفيت خودرو و ساير محصولات صنعتي مشمول استاندارد اجباري شده اند را ، موانع اصلي تسريع و تسهيل در انجام وظايف اداره كل استاندارد در اين راستا خواند و گفت : ما جهت صدور پروانه كاربررد علامت استاندارد و تمديد آن به دنبال سخت گيري و مانع تراشي نيستيم ولي برخي از موارد و نواقص بعضا مشاهده مي شود كه قابل چشم پوشي و مسامحه نيست و مطمئنا برخورد با متخلفين و جلوگيري از توليد نامرغوب ، زمينه ساز گسترش و تشويق توليدات با كيفيت خواهد بود .

وي با بيان اين نكته كه كيفيت هزينه دارد و بايد پذيرفت كه قيمت اجناس با كيفيت ، نميتواند و نبايد همسطح قيمت اجناس بي كيفيت باشد ، افزود : از اين پس با كمك بخش خصوصي و هدايت خانه صنعت و معدن استان ، همچون گذشته و بيش از پيش با توليدات اجناس فاقد استاندارد و توزيع محصولات بي كيفيت ساير استانها در داخل استان اصفهان با جديت و قاطعانه برخورد مي كنيم .مديركل استاندارد استان اصفهان همكاري ساير ادارات و دستگاه ها را در امر استاندارد سازي و مبارزه با توليدات بي كيفيت ، بويژه در سال توليد ملي و حمايت از كار وسرمايه ايراني لازم دانست و گفت : دستگاه هاي نظارتي همكاري خوبي را با ما دارند ولي لازم است كليه دستگاه هاي اجرايي – بويژه در سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني - دغدغه لازم در زمينه استاندارد سازي و توليد باكيفيت و حمايت از حقوق مسلم مصرف كننده كه خودشان و خانواده هايشان نيز مشمول اين قشر مي شوند را به شكل كامل داشته باشند و بايد بپذيريم كه يك دست صدا ندارد .
 

نمونه اي از تجربيات مصرف كننده ايراني

 دو كيسه شير را كه از دست فروشنده مي خرم مي گويد 1800 تومان . گران شده ؟ بله لبنيات كلا گران شده . به خانه كه مي رسم وقتي كيسه را از پلاستيك خارج مي كنم تا درون يخچال جاي دهم نور لامپ به جاي  هديه روشنايي همچون تيري در قلب  من نشسته و ديگ عصبانيتم را به حد انفجار نزديك مي كند.

 

بله نصف كيسه هاي شير خالي  از شير و در عوض پر از هواست. تصميم به آزمايش تجربي مي گيرم. 3 ليوان بيشتر پر نمي كند و اين در حالي است كه يادم مي آيد دو سال پيش وقتي ميهماني بودم ، مادرم با آن 6 ليوان را پر مي كرد.

 

 مسئله

 حكايت توليد ملي و ايراني  نه در همه موارد بلكه در اكثريت قريب به اتفاق ،  داستاني نزديك به اين حكايت را يدك مي كشد. حكايتي كه در آن توليد كننده در پي فريب خريدار است و خريدار چاره اي جز خريد ندارد و هنگامي كه مفري براي عدم خريد بيابد قطعا از كالاي خارجي با آغوش باز استقبال مي كند تا از شر چنين توهين و فريبي خلاصي يابد. متاسفانه  نگرش توليد كنندگان ملي و ايراني در فروش كالاها همچنان در نگرش و فلسفه فروش جاي مانده و براي همين منطبق با اين فلسفه هدف خود را بالا بردن فروش مي دانند و اگر بتوانند اينكار را با فريب مشتري نيز انجام مي دهند. در اين نگرش بر خلاف نگرش بازاريابي آنچه مطرح نيست رفع نياز مشتريان بوده و تمركز تنها بر جيبهايي پر شده از اسكناس است. چنين روش و نگرشي در دراز مدت چنان حس تحقير در مشتري را برانگيخته كه مشتري در اولين فرصت كالا خود را عوض مي كند.چنين مشكلي آنجا نمود بيشتري مي يابد كه در بسياري از موارد مانند مواد غذايي ، كالاهاي مصرفي عادي ، خودرو و غيره مشتريان ايراني در انحصار خريد كالاهاي ايراني بوده و براي همين تن به چنين تحقيرهايي داده  وروز به روز نيز در ضمير خود با حجم انباشته اي از اين رفتارها روبرو مي شوند و روزي كه كالايي خارجي مشاهده كننده با نفرت تمام خود را از اسارت كالاهاي ايراني رهانيده و با احساس فراغ بال و آزادي كالاي خارجي را پذيرا مي شوند.

 

وقتي راه حل در فرهنگسازي مردمي نيست

 در چنين شرايطي كه توليد كننده ايراني كاسب كارانه در پي فريب و استثمار مصرف كننده ايراني است سوال مطرحي كه شكل مي گيرد اين است كه آيا فرهنگ سازي مردم مي تواند راهگشا باشد؟آيا مي توان با تحريك عرق ملي و يا مذهبي مردم را به خريد كالاي ايراني واداشت؟آيا حس ملي و مذهبي مي تواند بر نفرت ايجاد شده در ساليان غلبه كند؟آيا مي تواند جلوي احساس نياز شديد به آزادي و واكنش طبيعي فرد به احساس فريب خوردگي را بگيرد؟ تناقض در اين دو حيطه آنقدر آشكار است كه مي توان گفت چنين تحريكات ملي و مذهبي طوق شكست را از پيش بر گردن خود خواهند كشيد. اگر هم عده اي از مردم با اين تحريكات به غليان كشيده شوند با ادامه رفتار و نگرش فريب گونه و فرصت طلبانه  توليد كننده ايراني قطعا به عقب كشيده خواهند شد. مطمئنا در چنين شرايطي توليد كننده بي اخلاق ايراني شرايط پيش آمده را تنها به عنوان طعمه اي لذيذ و احتمالا زود گذر ديده و در گردنه بازار براي شكار آن به كمين خواهد نشست. چنين  واكنش محتملي در برابر آن احساسات به هيجان درآمده قطعا اثري بسيار تخريبي بر ذهن مصرف كنندگان بر جاي خواهد گذاشت.

 

وقتي راه حل در حمايت دولتي هم نيست

 هميشه وقتي صحبت  حمايت از كالاي ايراني مي شود ديدگاه سنت شده ايراني به سمت دولت چرخيده و انتظار اول از دولت مي رود كه ازكيان ايران و ايراني به دفاع برخيزد.واضح و مبرهن است كه اين انتظار نيز بيهوده و بي حاصل است. توليد كننده بي اخلاق و بي علم ايراني قطعا از اين فرصت نيز سو استفاده خواهد كرد. در اين حالت انحصارهاي ايجاد شده كه به اسم حمايت از كالاي داخل از سوي دولت و مجلس به هيجان در آمده ايجاد مي شود باز براي توليد كننده همچون كمين گاهي  بيش نيست. در اين حالت نيز توليد كننده موضوع را فرصتي براي  چهار نعل تاختن قلمداد كرده و جز اين نيز نمي تواند در سر داشته باشد چون نه علمي براي بهبود دارد و نه اخلاقي براي سو استفاده نكردن و به ناچار اين فرصت را كه به درستي كوتاه مدت مي داند بايد بر خر مراد بنشاند.

 

چاره چيست؟

 همانطور كه ديده مي شود در بسياري از موارد توليد كننده ايراني به دليل عدم توانايي در توليد مناسب به فريب روي آورده و از حمايتهاي مردمي و دولتي نيز سو استفاده مي كند چرا كه ابزار ديگري براي پيشرفت نمي شناسد. دليل اين امر در نگرش غلط توليد كننده به بازار و همچنين عدم علم جهت بهبود محصول خود نهفته است.

 

الف )  اگر توليد كننده بداند حمايت بي دليلي از او نمي شود و از طرفي بداند چاره راه سود آوري در چيست قطعا به سمت آن روانه خواهد شد. براي همين مي بايست علم بهبود محصول را به او آموخت.توليد كننده ايراني در بسياري از موارد از بديهي ترين امور توليد و بهبود و فروش كالا بي اطلاع است و حتي نمي داند كه نمي داند و براي همين در جهل مركب تا ابد باقي خواهد ماند.پس بهترين خدمت  از توليد ملي نه حمايت بي دليل  و بي خاصيت از آن بلكه در علم آموزي به توليد كنندگان است.

 

ب ) اگر توليد كننده نگرش خود به بازار را از نگرش سنتي و بي اخلاق  فروش به سمت نگرش نياز محور بازاريابي و نياز بلند مدت بازاريابي اجتماعي تغيير دهد خواهد دانست كه فريب مشتري دردي را از او دوا نكرده و در دراز مدت  موجب خروج او از بازار خواهد شد.در اين حالت است كه ضرورت فرهنگ سازي  در توليد كنندگان بيش از فرهنگ سازي براي مردم احساس مي شود.اي كاش به جاي تمركز بر دولت و مردم براي حمايت بي چون و چرا از برخي  توليد كنندگان بي علم و اخلاق ، بر فرهنگ سازي و اطلاع رساني به توليد كنندگان تمركز كنيم. زيرا رفتار اين دسته از توليد كنندگان موجب سوزانيده شدن تر و خشك توليد كنندگان ايراني شده و در دراز مدت نام ايراني بر كالا را به عنوان يك قلم بدهي و ضعف در آورده اند.

 

نتيجه : رفتار خيانت گونه حق طبيعي مصرف كننده ايراني

 همانطور كه بيان شد مشكل توليد ملي از دو سرچشمه بي اخلاقي و بي علمي توليد كنندگان رنج مي برد.براي رفع اين موضوع مي بايست به جاي تمركز بر فرهنگ سازي مردمي و مشتريان به فرهنگ سازي در علت اصلي ماجرا يعني توليد كنندگان پرداخت. فرهنگ سازي مردمي به وسيله شعارهاي ملي و مذهبي تنها در مواردي كاربرد دارد كه توليد كننده اي با اخلاق و علم كالايي توليد كرده و مصرف كننده ايراني براي فخر فروشي كالاي خارجي را با آن جايگزين مي كند.  اگر توليد كننده ايراني واجد دو مشكل گفته شده باشد و از طرفي  آن را چاره نكند مي بايست همچون حكومتهاي ستمكاري چون صدام و حكومت ساسانيان با مردمي روبرو باشد كه خيانت گونه اما به حق به استقبال خارجي و اجنبي مي شتابند و خوشحالند از اينكه يك  هموطن به نابودي مي رود چرا كه از دست ظلم او به ستوه آمده اند. در اين وضعيت حق تنها با مردم و مشتريان  مظلوم  است.

 

 

منبع:الف

 

با پيروزي انقلاب اسلامي در بهمن سال 57 و كوتاه شدن دست قدرت هاي استكباري نظير آمريكا از منابع سرشار ايران و سرنگوني رژيم ستم شاهي در اين كشور، فصل جديدي در تاريخ ملت بزرگ ايران و همچنين دور جديدي از دشمني هاي مستكبران بر عليه انقلاب اسلامي آغاز شد كه در طول گذشت مدت قريب به سه دهه از عمر پرفراز و نشيب ايران اسلامي همواره شاهد انواع و اقسام اين دشمني ها بوده ايم.

روزي به همه هم پيمانان خود در مجامع بين الملي اعلام كردند كه هدف فقط سرنگوني اين انقلاب است و همه با هم بايد دست به دست هم دهيم تا به هدف خود برسيم و بار ديگر فرياد فرعون را فراعنه زمان اعلام كردند كه:
(فَأَجْمِعُوا كَيْدَكُمْ ثُمَّ ائْتُوا صَفًّا وَ قَدْ أَفْلَحَ الْيَوْمَ مَنِ اسْتَعْلى: پس نيرنگ خود را گرد آوريد و به صف پيش آييد. در حقيقت، امروز هر كه فايق آيد خوشبخت مى‏شود.) طه: 64)
روزي ديگر بودجه ها و هزينه هاي كلان را براي سرنگوني انقلاب اسلامي تصويب كردند تا نگذارند انقلاب اسلامي لحظه اي به پيشرفت و پيروزي نزديك شود:
(إِنَّ الَّذينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبيلِ اللَّهِ: بى‏گمان، كسانى كه كفر ورزيدند، اموال خود را خرج مى‏كنند تا [مردم را] از راه خدا بازدارند.) الأنفال: 36)
روزي نيرنگ و حيله و فريب را وسيله اي براي رسيدن به اهداف شوم خود انتخاب كردند اما خداوند به همه كساني كه در راه او و براي او قدم بر مي دارند فرمود:
(وَ اصْبِرْ وَ ما صَبْرُكَ إِلاَّ بِاللَّهِ وَ لا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَ لا تَكُ في‏ ضَيْقٍ مِمَّا يَمْكُرُون: و صبر كن و صبر تو جز به [توفيق‏] خدا نيست و بر آنان اندوه مخور و از آنچه نيرنگ مى‏كنند دل تنگ مدار.) النحل: 127)
به طور قطع و يقين از جمله عوامل مهم ناكامي بيگانگان در مقابله با انقلاب اسلامي نگاه نافذ و بصيرت بالاي رهبران نظام جمهوري اسلامي ايران در شناسايي دشمنان و روش هاي دشمني آنان با انقلاب اسلامي بوده است.
در اين راستا رهبر معظم انقلاب در طي سال هاي رهبري خود سه گام مهم در خنثي كردن اهداف و نقشه هاي شوم دشمن برداشته اند كه به تبيين هر كدام از آنها مي پردازيم:


1- دشمن شناسي
ايشان در سخنراني هاي مختلف خود به اهميت دشمن شناسي پرداخته اند و در مواقع و شرائط مختلف اهداف و برنامه هاي نظام سلطه را براي همگان تبيين كرده اند و صراحتاً اعلام كردند كه: (يك ملت بايد دشمن را بشناسد، نقشه دشمن را بداند و خود را در مقابل آن تجهيز كند.) روزنامه كيهان 7 فروردين 86)
يكي از آياتي كه مي توان اهميت توليد ملي را از آن استفاده كرد اين آيه شريفه است كه با صراحت تمام بيان مي كند كه جامعه اسلامي بايد در صدد باشد كه در زير سلطه بيگانگان و دشمنان قرار نگيرد و روشن است كه وابستگي اقتصادي همان طور كه امام خميني رحمه الله عليه فرمودند منشأ تمام وابستگي ها و در نتيجه قرار گرفتن در تحت سلطه بيگانگان خواهد بود.


2-قطع رابطه با دشمنان
ايشان پيرامون رابطه با دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامي بارها و بارها در سخنراني هاي متعدد اظهار داشتند كه: (قانون الهى اين است كه شما بمانيد، شما قوى شويد، شما پيروز شويد؛ ان‌شاءاللَّه پيروز هم خواهيد شد و ما هيچ احتياجى به رابطه با امريكايي ها نداريم؛ هيچ احتياجى به مذاكره و  رابطه با اينها نداريم و على‌رغم ميل دشمنان ملت ايران، ملت ما ان‌شاءاللَّه مدارج ترقّى و پيشرفت را روزبه‌روز بيشتر خواهد پيمود.)(خطبه هاي نماز جمعه تهران : 1376/10/26)


3- كسب اقتدار و آمادگي كامل در مقابل دشمن
رهبر معظم انقلاب در سال هاي اخير با نام گذاري سال ها گامي بلند ديگري در مأيوس كردن دشمنان انقلاب اسلامي داشتند و ملت استوار ايران را در مقابله با هرگونه تحريم و تهديد بسيج كرده اند .
حال با شروع سال جديد و موج تحريم ها و تهديد هاي دشمنان, معظم له با نام گذاري اين سال به نام توليد ملي و حمايت از توليد و سرمايه داخلي بار ديگر ثابت كردند كه ايران اسلامي بر مواضع خود در دستيابي به فناوري هاي روز دنيا به هيچ وجه كوتاه نمي آيد و با تمام قدرت در راه رسيدن به كامل ترين و بهترين فناوري هاي روز دنيا تلاش مي كند .
روشن است كه يكي از بزرگترين حربه هاي دشمنان در مقابل موج خروشان ملت ايران تحريم هاي متعددي است كه به مرحله اجرا گذاشتند و براي مقابله با اين تحريم ها, توليد ملي يكي از بهترين راه هاي موجود است كه مي تواند اميد دشمنان را تبديل به يأس و نا اميدي كند.


اهميت توليد ملي از منظر قرآن كريم
اهميت توليد ملي را مي توان از آيات متعددي از قرآن كريم استفاده كرد كه در اين مجال كوتاه به بررسي بعضي از آيات مي پردازيم:


1-جامعه اسلامي زير سلطه بيگانگان قرار نگيرد
(وَ لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرينَ عَلَى الْمُؤْمِنينَ سَبيلاً : و خداوند هرگز بر [زيانِ‏] مؤمنان، براى كافران راه [تسلّطى‏] قرار نداده است.)(النساء: 141)
يكي از آياتي كه مي توان اهميت توليد ملي را از آن استفاده كرد اين آيه شريفه است كه با صراحت تمام بيان مي كند كه جامعه اسلامي بايد در صدد باشد كه در زير سلطه بيگانگان و دشمنان قرار نگيرد و روشن است كه وابستگي اقتصادي همان طور كه امام خميني رحمه الله عليه فرمودند منشأ تمام وابستگي ها و در نتيجه قرار گرفتن در تحت سلطه بيگانگان خواهد بود :
(اگر ما يك وابستگي اقتصادي داشته باشيم اين موجب مي‏شود كه وابستگي سياسي هم پيدا بكنيم، وابستگي نظامي هم پيدا بكنيم. مملكتمان باز برگردد به آن حالتي ‏كه سابق بود.) (بيانات در جمع انجمن اسلامي كاركنان وزارت صنايع و معادن:سال 1358)
پس براي اينكه بيگانگان سلطه اي بر جامعه اسلامي نداشته باشند  بايد به مرحله اي از توليد برسيم كه كليه كالاهاي مورد نياز جامعه در كشور توليد شود و نيازي به كشورهاي بيگانه براي واردات بعضي از محصولات نداشته باشيم .
2- بسيج تمام نيروها در برابر دشمنان
منطق قرآن كريم اين است كه هيچ گاه در برابر ظلم و ستم كوتاه نياييد و قدرت خود را براي مقابله هرچه تمام تر با آنها بسيج كنيد:(وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ : و هر چه در توان داريد از نيرو بسيج كنيد.)(الأنفال: 60)
مقام معظم رهبري در راستاي اجرايي شدن بسيج نيروها در برابر دشمنان اين سال را سال توليد ملي نام گذاري كردند و صراحتاً فرمودند: (ممكن است آمريكا خطرهائى براى كشورهاى ديگر ايجاد كند؛ ممكن است ديوانگى كنند. البته من همين جا بگويم؛ ما سلاح اتمى نداريم، سلاح اتمى هم نخواهيم ساخت، اما در مقابل تهاجم دشمنان - چه آمريكا و چه رژيم صهيونيستى - براى دفاع از خودمان، در همان سطحى كه دشمن حمله كند، به آنها حمله خواهيم كرد.)( بيانات در حرم رضوي در آغاز سال 91)
خداوند متعال در آيات الهي به پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) توصيه مي كند تابه امكانات ديگران چشم نداشته باشد
و مسلم است كه يكي از بزرگترين عوامل براي مقابله با تهديدات دشمنان رسيدن به مرحله اي است كه نيازهاي جامعه اسلامي در درون كشور توليد شود و نيازي به كشورهاي ديگر وجود نداشته باشد.
3- چشم داشتن به امكانات ديگران از عوامل انحطاط
خداوند متعال در آيات الهي به اين حقيقت اشاره مي كند كه چشم داشتن به امكانات ديگران يكي از مهمترين عوامل سقوط يك جامعه است. جامعه اي كه با وجود دارا بودن امكانات و استعداد هاي فروان به امكانات ديگران چشم داشته باشد اين جامعه نمي تواند از عزت كافي برخوردار باشد و مدام براي بهره وري از امكانات ديگران بايد در برابر آنها سر تعظيم فرود بياورد و در برابر آنها خضوع و خشوع كند.
خداوند متعال در آيات الهي  به پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) توصيه مي كند تا به امكانات ديگران چشم نداشته باشد:
(وَ لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلى‏ ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَياةِ الدُّنْيا لِنَفْتِنَهُمْ فيهِ وَ رِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ وَ أَبْقى: و زنهار به سوى آنچه اصنافى از ايشان را از آن برخوردار كرديم [و فقط] زيور زندگى دنياست تا ايشان را در آن بيازماييم، ديدگان خود مدوز، و [بدان كه‏] روزىِ پروردگار تو بهتر و پايدارتر است.)(طه: 131)
همچنين بيان مي كند كه در برابر امكاناتي كه به ديگران داده ايم شما بر توانايي ها و امكانات خود تكيه كنيد نه اينكه خود را با كشورها و شخصيت هاي مختلف مقايسه كنيد و از كمبود هاي خود غمگين و ناراحت بشويد چرا كه اين طرز تفكر نشانه عدم رشد كافى و احساس حقارت درونى و كمبود همت مى باشد.
ملتي كه مي خواهد در برابر مستكبران دنيا با عزت و سربلندي قد علم كند به جاي اينكه مدام خود را با سرمايه ها و پيشرفت هاي آنها مقايسه كند ، نيروى فكرى و جسمانى خويش را در راه رشد و ترقى خويشتن به كار مى گيرد، و به خود مى گويد من چيزى از ديگران كمتر ندارم و دليلى ندارد كه نتوانم از آنها پيشرفت بيشترى كنم ، من چرا چشم به امكانات و پيشرفت هاي آنها كه آن هم فقط در جهت مادي است و در بحران معنويت دست و پا ميزنند بدوزم من خودم بهتر و بيشتر توليد مى كنم .(برگفته از تفسير نمونه)

X